Entorn

ENTORN

Un entorn immillorable!

L’allotjament turístic Can Vinyes es troba a l’àrea rural d’Aiguaviva, un poble situat a pocs minuts de la ciutat de Girona, coneguda gràcies al seu Barri Vell.

L’entorn rural no és l’únic que hi trobareu prop de Can Vinyes. L’allotjament es troba en un punt idoni per a tota classe de viatgers i gustos.

Pels amants de la costa i els pobles costers, a pocs quilòmetres hi tenim la Costa Brava, plena de pobles amb encant com ara Cadaqués i Tossa de Mar, i platges i cales precioses, a les quals s’hi pot accedir seguint els diferents trams del Camí de Ronda.

Per aquells qui busquin relaxar-se i gaudir de la calma, ben a prop s’hi troben Santa Coloma de Farners i Caldes de Malavella amb els seus balnearis termals o Besalú i els seus carrers medievals.

La natura és molt important quan parlem de turisme rural, així que pels qui estimin la natura i busquin connectar-hi… també tenim opcions!

Molt a prop de Can Vinyes s’hi troba el volcà de la Crosa, perfecte per una excursió. Sabíeu que l’estany de Banyoles és l’estany natural més gran de Catalunya? Si el voleu visitar, aquest es troba a pocs quilòmetres. Als qui els hi agradi anar en bicicleta, també tenim una sorpresa! Molt a prop hi trobareu la Ruta del Carrilet i altres rutes de cicloturisme

A la zona també hi trobem diferents Pitch&Putt com el de Fornells i el de Franciac, així com el conegut camp de Golf PGA Catalunya Resort.

Altres activitats prop de Can Vinyes

  • Burricleta: Ofereix els serveis necessaris per gaudir de la natura amb rutes en bicicleta. També ofereix la possibilitat de contractar excursions guiades per a grups.

  • Globus Costa Brava: Volar en globus és una experiència que només alguns poden viure… Globus Girona t’ofereix la possibilitat de viure-la! Informa’t a la seva pàgina web i contacta amb ells per a més informació.